dilluns, 20 de febrer del 2012


Farcelletes de patata amb formatge


 Ingredients:
Fulls congelats empanadilles
Patates bullies
Formatge a talls


  


§  Bullir les patates.

§  Esbandir-les.

§  Posar en un bol el formatge a trossets petits i després a bocar-hi les patates calentes, si no ho estan es pot ficar tot junt al microones uns minuts.

§  Barrejar-ho tot molt bé fins que es vegi que és una massa homogenia.

§  Agafar un full i posar una mica de la barreja de patata i formatge, i tancar-ho com si fos un farcillet.

§  Batre un ou i posar una mica per sobre de cada farcillet perque tingui color a l’hora de posar-ho al foc.



5 minuts abans de fer el dinar, posar el foc fort i una mica d’oli ( amb oli d’oliva el ful queda millor).
 Es poden acompanyar amb alguna mena de salsa de formatge, blau, roquefort, ...




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada