dilluns, 20 de febrer del 2012


ESTRELLETES CAN RIERA













Elaboració
Desfeu la xocolata al bany maria. Afegiu-hi la mantega i remeneu-ho bé.

En un bol, treballeu el sucre amb els rovells d’ou. Ha de quedar molt ben barrejat.

Després, afegiu-hi la xocolata desfeta juntament amb la mantega. Ha de quedar una massa ben uniforme. A poc a poc, poseu-hi la farina i el llevat tamisats. Afegiu-hi les clares a punt de neu i barregeu-ho de sota a sobre.

Poseu la pasta en motlles untats amb mantega i farina. Coeu les estrelles al forn mitjà uns 30 minuts (per saber si estan cuites, punxeu-les amb un escuradents. Si surt sec, ja les podeu treure).

Per fer la cobertura: Desfeu la xocolata fondant al bany maria. Un cop desfeta, afegiu-hi l’aigua i remeneu-ho bé.

Cobriu les estrelles amb la xocolata i deixeu-les refredar. Deixeu algunes estrelles només amb la cobertura de xocolata, altres amb cacau en pols espolsat per sobre, i altres amb coco ratllat.

I A MENJAR QUE SÓN BONÍSSIMES!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1 comentari: